Para, makes the world go round.

Lättförtjänta pengar, klicka på annonsen nedanför, bli medlem och lägg ut en liknande annons på din hemsida, så får du 70 kr för varje ny medlem du värvat. Du kan lätt tjäna ihop några extra tusen-lappar, vilket alltid är välkommet. Am I right?

Self-pity is our worst enemy and if we yield to it, we can never do anything wise in this world.

Knaprar febernedsättande och snorar och nyser med jämna mellanrum. Ett ännu värre scenarium just nu är att hela övriga familjen också är sängliggandes. Vem ska då pyssla om mig, känna på min panna och springa till affären för att handla godis. Ingen. Det är i dessa tillfällen en man kan vara bra att ha tillhands, det borde ju också gå att ordna. 'googlar på: tillfällig man sökes, som kommer med mycket kärlek och har god erfarenhet med självömkan och feber'. Tacka vet jag internet.

The goal of modern propaganda is no longer to transform opinion but to arouse an active and mythical belief.

Tillåt mig att skratta. Någon måste ringa Bill Gates och berätta för honom att han är Jesus.

The day after yesterday.

Idag är allt dagen-efter. Dagen efter-käk, Dagen efter-ångest, Dagen efter-toalettbesök, Dagen efter-mys. Sådana dagar är ganska värdelösa. Med betoning på att det är dagen efter gårkvällen så försvinner fokusen på att idag, också faktiskt är en dag. Vem vet, en dag där fantastiska saker kan hända-eller? Nej denna dag är bara värd att gå under namnet dagen efter, vilket gör att den alltid får stå forever alone i skuggan av gårdagen. Orättvist.

Taio Cruz har i alla fall varit givmild nog och tillägnat en låt till denna dag, very kind of him. Och jag har dedikerat ett blogg-inlägg till den, vad har ni gjort era snåla jävlar. 

To all you lovers out there.


It was the best of times, if only someone had told me.

Har förstått att der är väldigt aktuellt att såhär års, blicka tillbaka på det gågna året och sumera det i ett fint litet inlägg sådär. Jag har hunnit med att läsa ett dussin av era redan, vissa beskriver 2011 som "the time of their lives" och andra har haft ett riktigt skit år, medan det för mig har varit som en lång jäkla dvala. Ett utfyllnads år helt enkelt, inget som jag kommer tänka tillbaka på när jag sitter på ålderdomshemmet direkt och bli lite sådär mysigt nostalgisk. Inte för att året har varit kasst på något vis-vilket jag förövrigt ibland önskar det hade varit, utan mer för att det inte har varit något särskillt. Därför hoppas jag på att storslagna saker ska hända 2012. Vem kan ha undgått att detta är året för jorden att gå under-alltid något, tänker jag. 

Värt att nämna om mitt år: 
-Jag blev kär
-Jag blev myndig och gjorde därmed min debut på krogen, rip. hemmafest
-Jag var med om min första livskris, hoppas att jag därmed kan hoppa över medelålders-krisen. 
-Jag förlorade någon i min närhet. 
-Jag drack mig full och doppade tårna i medelhavet.

Grab life by the balls and take charge.

Thats the spirit of 2012 och en resumé av alla löften jag lovat mig själv att hålla. Då kör vi.

RSS 2.0